Αρχική arrow ΑΛΛΗ ΟΨΗ
ΑΛΛΗ ΟΨΗ
Η ΕΥΘΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ Εκτύπωση E-mail
04.07.07

Του Σάκη Σερέτη 

  Ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος με την πρόσφατη εισαγωγή του στο “Αρεταίειο” νοσοκομείο,καθώς και την εγχείρηση που υπεβλήθη,αποτέλεσε το κυρίαρχο θέμα των ειδήσεων,μονοπολώντας το ενδιαφέρον των πιστών, αλλά ακόμη και αυτών των πιό σκληρών επικριτών του,που τον επισκέφθηκαν στο κρεβάτι του πόνου.

Τελευταία ανανέωση ( 08.01.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Παρατεταμένη προεκλογική περίοδος Εκτύπωση E-mail
13.06.07

Του Σάκη Σερέτη

 

Θέλουμε δεν θέλουμε περάσαμε το κατώφλι της προεκλογικής περιόδου,καθώς οι επικοινωνιακοί εγκέφαλοι των δύο βασικών  μονομάχων,αποφάσισαν να μας ρίξουν στην αρρένα των εκλογών,με οτι αυτό συνεπαγεται για την οικονομία του τόπου.

Τελευταία ανανέωση ( 13.06.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Μάθε, ταξιτζή μου, πράγματα Εκτύπωση E-mail
10.06.07
Σεμινάρια επιμόρφωσης οδηγών από το υπουργείο Τουριστικής ΑνάπτυξηςΕνας οδηγός ταξί πρέπει να φοράει στολή, να διαθέτει κάρτα με τα στοιχεία του, να καθοδηγεί τον ξένο επισκέπτη για το πού θα δοκιμάσει το καλύτερο σουβλάκι της πόλης και να του εξηγεί τα βασικά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά της Ακρόπολης.
Τελευταία ανανέωση ( 10.06.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΗΞΕΡΕ, ΚΑΛΥΠΤΕ, ΣΙΩΠΟΥΣΕ! Εκτύπωση E-mail
25.05.07
 Τεράστιες οι προσωπικές ευθύνες των Γκαργκάνα, Θωμόπουλου και αρμόδιων διευθυντών που δεν απέτρεψαν, ως ώφειλον, τη λεηλασία των Ταμείων  «Επίλεκτος» προσκεκλημένος τους ο Παπαμαρκάκης
Τελευταία ανανέωση ( 25.05.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Η «βρώμικη» χώρα και τα άσπρα γάντια Εκτύπωση E-mail
08.05.07
Η Ελλάδα είναι ομολογουμένως μια πολύ «βρώμικη» χώρα. Σε πολλά σημεία της θυμίζει περισσότερο χώρα της Λατινικής Αμερικής παρά χώρα–μέλος της Ε.Ε. Ο C.E.O. της χώρας η άλλως αποκαλούμενος πρωθυπουργός, δεν μπορεί παρά να έχει ανθρώπους και μηχανισμούς που να ασχολούνται με το σκοτεινό κομμάτι της διακυβέρνησης.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πολιτική και ξιφολόγχες ξανά αντιμέτωπες Εκτύπωση E-mail
06.05.07
Η στρατιωτική ηγεσία της Τουρκίας, μαζί με τους υπόλοιπους αυτόκλητους θεματοφύλακες του κοσμικού κράτους, ανέβασε επικίνδυνα τους τόνους στην αντιπαράθεση με το κυβερνητικό κόμμα του κ. Ερντογάν.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πάρε κεφάλια, Βύρωνα... Εκτύπωση E-mail
03.05.07
Αυτές οι εικόνες με τις φωτιές, να καίγονται αυτοκίνητα μέσα στο κέντρο της Αθήνας, με τους αστυνομικούς σε ρόλο θεατή, είναι το αποκορύφωμα της κατάστασης διάλυσης, που δυστυχώς χρόνια τώρα υπήρχε σ' όλον τον χώρο της δημόσιας διοίκησης και δεν έχει πολιτικό χρώμα ή αιτία.
Τελευταία ανανέωση ( 29.10.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Κανενός όμηροι... Εκτύπωση E-mail
24.04.07
Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι της υπογραφής της συμφωνίας για προμήθεια περισσότερου φυσικού αερίου από τη Ρωσία και η Ουάσινγκτον έδειξε τα δόντια της. Πρόσφερε το όνομα της Μακεδονίας μας στα Σκόπια.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Τα ομόλογα δημιουργούν... παραισθήσεις στο ΠΑΣΟΚ Εκτύπωση E-mail
24.04.07
Και όμως στο ΠΑΣΟΚ έχουν αρχίσει να ελπίζουν ότι μπορεί να κυβερνήσουν με όλα όσα γίνονται στην υπόθεση των ομολόγων, αλλά ο Παπανδρέου τους προσγειώνει στην ωμή πραγματικότητα… Είναι αλήθεια πως αρκετά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις κατ' ιδίαν συνομιλίες τους εκφράζουν την άποψη ότι αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση στην κυβέρνηση, τότε το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει τις εκλογές….
Τελευταία ανανέωση ( 28.11.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Καυσόξυλα για το τζάκι Εκτύπωση E-mail
Δίκτυα πολυποίκιλων συνωμοτών κινούν κάθε καλοκαίρι πληρωμένους αλλοεθνείς και αντιπολιτευόμενους ομοεθνείς με στόχο την κατάκαυση της χώρας. Αυτή είναι η περιρρέουσα παραδοχή: οι εμπρηστές βάζουν φωτιά στα δάση.
Τελευταία ανανέωση ( 09.10.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 185 - 194 από 194

Currently no polls available to vote
Currently no polls available to vote